Kalıp Üretiminde “Çözüm Ortağı” Olmak

Kalıp Üretiminde “Çözüm Ortağı” Olmak

“Çözüm ortağı” denince aklınıza ne geliyor? Bir sorununuz veya ihtiyacınız olduğunda yanınızda olan, size destek olan ve sorununuzu çözüme ulaştıran bir partner, değil mi?

Peki 21. yüzyılın en çok kullanılan sözcük kalıplarından olan çözüm ortağı anlayışının yalnızca kurumsal şirketlerle sınırlı kalmadığını biliyor muydunuz?

Kalıp sanayinde çözüm ortağı olmak, bir süreci başından sonuna kadar ilerletmek ve müşterilerin söz konusu olan ve üretilecek madde özelinde tam da istediği gibi, hatta çok daha iyisini ortaya çıkartmak bu alanda üretim gerçekleştiren şirketleri bir değil, birkaç adım öne çıkarıyor.

BKS Kalıp olarak biz, çözüm ortağı olduğumuz şirketleri anlıyor, dinliyor, isteklerini öğreniyor ve bu istekler doğrultusunda uzman tasarım ekibimizle birlikte sıfırdan bir tasarım gerçekleştiriyoruz. Tasarım aşaması tamamlandıktan ve çözüm ortağımızdan onay aldıktan sonra ise numune üretimini gerçekleştiriyoruz. Eğer her şey istenildiği gibiyse de seri üretim aşamasına geçiyoruz.

Süreçler her ne kadar çözüm ortaklarımızın almak istedikleri hizmete göre değişse de (alüminyum enjeksiyon kalıplarının tasarımı ve üretimi, plastik enjeksiyon kalıpları, sac şekillendirme kalıpları, tel erezyon kesim ve daha birçok hizmet) 1980 yılından bugüne artarak devam eden şevkimiz ve yılların getirdiği tecrübemiz ile bizimle iletişime geçtiğiniz andan itibaren tüm süreçlerde sizinle birlikte ilerliyor, gerçek bir “çözüm ortağı” anlayışıyla müşterilerimize yaklaşıyoruz.